Cortenstalen borderranden en kantopsluitingenCortenstaal borderrand

Blumeta beschikt over een uitgebreid aanbod borderranden en kantopsluitingen van cor-ten staal. Corten stalen borderranden zijn via de webshop van Blumeta te bestellen in verschillende afmetingen en vormen. Aangezien maatwerk mogelijk is bij Blumeta, kunt u uw borderranden van cor-ten staal ook in ieder ander gewenst formaat bestellen. Natuurlijk is een borderrand ook uitvoerbaar in andere materialen dan cortenstaal, zoals roestvrijstaal, aluminium en gepoedercoat staal.

Een borderrand van cor-ten staal past door zijn natuurlijke roestbruine kleur goed in natuurlijke omgevingen zoals tuinen. Het is niet voor niets dat tuinarchitecten graag gebruik maken van cor-tenstalen producten zoals cortenstalen plantenbakkencor-tenstalen borderrandencorten stalen zuilen of cortenstalen schutting. U kunt het cortenstaal in uw tuin ook terug laten komen in andere accessoires. Combineert u een subtiele cortenstalen borderrand eens met enkele zuilen of plantenbakken van cortenstaal.

 

 

Borderranden


Borderranden van Cortenstaal:

Cortenstaal borderrand   Cortenstaal borderrand   cortenstaal borderrand   borderrand cortenstaal   cortenstaal borderrand   cortenstaal borderrand