Bezorgen en afhalen

Bezorgen, afhalen of laten monteren is allemaal mogelijk bij Blumeta

Blumeta werkt samen met een transportbedrijf dat uw producten op ieder gewenst adres binnen Nederland aflevert. Hier zijn bezorgkosten aan verbonden. Deze bezorgkosten verschillen per product en aantal. Uw bezorgkosten verschijnen als u in uw winkelwagentje op afrekenen klikt. Indien u grote aantallen producten of een groot product wilt bestellen, kunt u contact met ons opnemen. In dat geval kan het voor u voordeliger zijn uw product door Blumeta zelf te laten bezorgen.

Voor verzending naar het buitenland dient u contact met ons op te nemen via de klantenservice. Blumeta bepaalt vervolgens of verzending mogelijk is.

Het is bij Blumeta altijd mogelijk om uw producten zelf af te halen. Kies dan voor de optie afhalen in plaats van bezorgen. Blumeta neemt vervolgens contact met u op als uw product klaarstaat. Blumeta zit gevestigd op Bijsterhuizen 5120 te Wijchen. 
Afhaal tijden: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 16:30. Buiten deze tijden alleen op afspraak

Denkt u aan maatwerk dat door ons gemonteerd dient te worden? Dat is mogelijk bij blumeta_db. Neem voor uw bestelling contact met ons op via onze klantenservice.

Levertijden: Wij streven naar een snelle levering van de bestelde producten. De gemiddelde levertijd is 1-2 weken tot een maximum van 3 weken. Levertijd van maatwerk wordt met de klant besproken.