Betalen en retourneren

Betalen

Betalen kunt u heel eenvoudig door middel van iDeal of een overboeking naar rekeningnummer NL41 RABO 0315 7998 89. Kiest u voor een overboeking, dan kunt u deze optie aangeven aan het eind van het bestelproces. Indien u kiest voor een overboeking, dan kunt u betalen tot 7 werkdagen nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening. De kosten voor het verzenden van pakketten niet zwaarder dan 30 kilo en niet groter dan 175 x 78 x 58 cm bedragen ongeveer 13 euro. De kosten voor het verzenden van pakketten zwaarder dan 30 kilo lopen van ongeveer 35 euro tot ongeveer 100 euro, afhankelijk van de grootte van uw pakket en de afstand waarover het pakket vervoerd moet worden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, retourneert u het product met alle geleverde toebehoren en in nieuwstaat aan blumeta_db. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het modelformulier voor herroeping downloaden, invullen en retourneren via info@blumeta_db.nl of per post en kunt u uw product(en) terugsturen.

Uitzonderingen retourneren

Indien de producten zichtbaar gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt uw herroepingsrecht. Verder behoren producten die volgens de specificaties van de klant zijn vervaardigd tot maatwerk en maatwerk is uitgezonderd van het retourrecht. Kiest u tijdens uw bestelling voor opties die extra kosten met zich meebrengen, dan kiest u ook voor maatwerk. Deze producten hebben we niet op voorraad en moet Blumeta naar uw wensen produceren. Voor en tijdens het bestelproces zullen wij al aangegeven of een product tot maatwerk behoort en of uw herroepingsrecht vervalt, zodat u daarvan al op de hoogte bent voordat u iets bestelt.